slider

PULL DOWN MENU

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

28 Ιουλ 2020

Ανακοίνωση : Ο κορμός της ανδρικής ομάδας παραμένει σταθερός


Η Ένωση Νέας Περάμου – Μεγάρων,  ανακοινώνει με ιδιαίτερη χαρά ότι οι παρακάτω αθλητές που αποτελούν και τον επί σειρά ετών κορμό της ομάδας, συνεχίζουν και τη νέα χρονιά μαζί μας. Οι Διόσκουροι της ρακέτας Βασίλης Σάμπλης (PFCenter) και Ηλίας Καπέτσης (PFCenter) θα γεμίζουν για μία ακόμη χρονιά το ζωγραφιστό (αγωνίζονται μαζί από τις ακαδημίες του συλλόγου μας).

Το πλήρωμα του χρόνου έφτασε και για τους Γιάννη Παπασπύρο (guard) και Παναγιώτη Ποντικίδη (guard) όπου στα 21 τους χρόνια θα διεκδικήσουν με αξιώσεις μία θέση στην 12άδα για την φετινή σεζόν όπου εξακολουθούν να αγωνίζονται ως «μικροί».

Η πόρτα της ανδρικής ομάδας ανοίγει για ακόμη τρεις νεαρούς αθλητές που δείχνουν έτοιμοι να ακολουθήσουν το απαιτητικό πρόγραμμα της Α’ ΕΣΚΑΝΑ. Ο Παναγιώτης Δουμένης (guardFW), όπου ολοκλήρωσε στο εφηβικό και δύο ακόμη έφηβοι ο Σταύρος Κολλώσης (guard) και ο Παναγιώτης Γαβαλάς (guard), ακολουθούν ήδη το πρόγραμμα το ανδρικό τμήμα. Το μέλλον ανήκει σε αυτά τα παιδιά και φέτος θα έχουν την ευκαιρία τους.

 

Βασίλης Σαμπλής


Ηλίας Καπέτσης

#Επιμένουμε_Μπασκετικά

Εκ του Δ.Σ. της

Ένωσης Νέας Περάμου – Μεγάρων

Πηγή φωτογραφιών: megara.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου