slider

PULL DOWN MENU

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

18 Αυγ 2022

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΕΤΗΣΙΩΝ ΣΥΝΔΡΟΜΩΝ ΣΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ "ΑΘΛΗΣΗ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙ"

        Ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου, δια μέσου του προέδρου του, κου Κούκη Μιχάλη, προσφέρουμε στα πλαίσια του ολοκληρωμένου προγράμματος του συλλόγου μας «Άθληση και Παιδί», τέσσερις (4) ετήσιες συνδρομές για ισάριθμα τέσσερα κορίτσια και αγόρια που επιθυμούν να έρθουν και να εκπαιδευτούν στο Basketball. Αυτό εξάλλου ανακοινώσαμε και στην τελετή λήξη της σχολικής χρονιάς που είχαμε την τιμή να παρευρεθούμε στο τέλος του Ιουνίου.

Αφορά παιδιά του Γυμνασίου που δεν βρίσκονται στον σύλλογο μας και επιθυμούν να εντάξουν στην καθημερινότητα τους ένα πρόγραμμα άθλησης και να ενισχύσουν την φυσική τους κατάσταση.

     Επιγραμματικά, το πρόγραμμα «Άθληση και Παιδί» περιλαμβάνει ένα συνολικό πακέτο δράσεων και παροχών του συλλόγου, προς τα κορίτσια και αγόρια της πόλης μας, με στόχο και σκοπό να επιστρέψουν τα παιδιά μας στους αθλητικούς χώρους και να δραστηριοποιηθούν στο δημοφιλές σπορ της καλαθοσφαίρισης.

Ήδη έχει τρέξει με επιτυχία, ειδικό πρόγραμμα ένταξης στο άθλημα του Basketball αρχάριων κοριτσιών για την περίοδο Μαΐου και Ιουνίου.

 

Δεν ξεχνάμε ότι, η άσκηση αποτελεί τροφή για την πνευματική υγεία των παιδιών!

 

Υπεύθυνη Επικοινωνίας Προγράμματος: Ιωακείμ Γεωργία (6938.16.94.32).


Ακολουθεί η επίσημη απάντηση της ομάδας μας προς τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου της Νέας Περάμου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου