slider

PULL DOWN MENU

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

14 Νοε 2018

ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ


    Την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2018 τα κορίτσια (και όχι μόνο) των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας, βρέθηκαν στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας για να παρακολουθήσουν τον ευρωπαϊκό αγώνα της γυναικείας ομάδας του Ολυμπιακού για την Eurolegue απέναντι στη πανίσχυρη Ρώσικη ομάδα Dynamo Kursk μετά από πρόσκληση της ομάδας του Ολυμπιακού.
   Επικεφαλής της αποστολής ήταν η κα Ασπράκη Κατερίνα έφορος του γυναικείου τμήματος και των υποδομών του συλλόγου μας. 
    Όλα τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν με τις αθλήτριες του Ολυμπιακού και της Εθνικής μας Ομάδας Μπάσκετ Πηνελόπη Παυλοπούλου, Εβίνα Σταμάτη, Κατερίνα Σωτηρίου και  Αφροδίτη Κοσμά αλλά και με την Αμερικανίδα αθλήτρια της Δυναμό Breanna Stewart MVP του παγκοσμίου γυναικών, πρωταθλήτρια WNBA και MVP της κανονικής διάρκειας και των  τελικών.
  Η Ένωση Νέας Περάμου Μεγάρων ευχαριστεί τους υπευθύνους του Ολυμπιακού, τον Πρόεδρο Κύριο Μιχ.Κουντούρη και την Γ. Γραμματέα Κυρία ΧΡ. Τσιλιγκίρη για την πρόσκληση στην ομάδα μας και την ευκαιρία που έδωσαν στα παιδιά μας να παρακολουθήσουν από κοντά έναν  τόσο σημαντικό αγώνα και εύχεται στην γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού να έχει υγεία και να επιτύχει τους φετινούς της στόχους.

Με την Πηνελόπη Παυλοπούλου

Με την Εβίνα Σταμάτη

Με την Κατερίνα Σωτηρίου

Με την Αφροδίτη Κοσμά


Με την Breanna Stewart

 Η Breanna Stewart με την κόουτς των τμημάτων υποδομής Έφη Βαννού

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου