slider

PULL DOWN MENU

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

19 Μαρ 2019

ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΧΕ Ο ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΜΑΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΥ ΧΟΡΟΥ 2019

Μεγάλη επιτυχία είχε και φέτος ο Αποκριάτικος Χορός του συλλόγου μας που έγινε το Σάββατο 9 Μαρτίου στο RestaurantOCEAN” στον Λουτρόπυργο. Πολλοί οι φίλοι της ομάδας - που με την παρουσία τους αυτή συνέβαλαν στην ενίσχυση του Συλλόγου - δοκίμασαν το πλούσιο και πολύ καλής ποιότητας φαγητό και το άφθονο κρασί, διασκέδασαν και χόρεψαν με την συνοδεία της ορχήστρας μας ξεχνώντας για λίγες ώρες την καθημερινότητα και κέρδισαν τα πλούσια δώρα που ήταν προσφορά των καταστημάτων του Δήμου μας. Σύσσωμο το Δ.Σ, το προπονητικό team, οι παίκτες της ανδρικής ομάδας αλλά και μικροί αθλητές, έδωσαν το παρόν στην εκδήλωση
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στον πρόεδρο του Συλλόγου μας Κο Γιάννη Δημητρακόπουλο, ο οποίος, παρόλο που έδωσε αγώνα για την οργάνωση αυτού του χορού, δεν ήταν μαζί μας λόγω ιατρικού προβλήματος και νοσηλείας του στο νοσοκομείο. Όλοι οι παρευρισκόμενοι του ευχήθηκαν να έχει γρήγορη ανάρρωση και να είναι σύντομα κοντά μας.
Μεγάλη τιμή μας έκαναν με την παρουσία τους και τους ευχαριστούμε οι συμπολίτες μας που εκπροσωπούν την τοπική αυτοδιοίκηση και ήταν: Από την Περιφέρεια, Η Περιφερειακή Σύμβουλος Κα Παππά, Ο Περιφερειακός σύμβουλος Κος Φαρμάκης, από τον Δήμο, ο Δήμαρχος Κος Σταμούλης, ο Δημ. Σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Κος Μαρινάκης, Ο Δημ. Σύμβουλος Κος Κεφαλόπουλος, ο Δημ. Σύμβουλος Κος Κουμπέτσος, ο Δημ. Σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Κος Βαρελάς, ο Δημ. Σύμβουλος και υποψήφιος δήμαρχος Κος Μπερδελής, ο Δημ. Σύμβουλος Κος Μιχάλαρος, ο υποψήφιος δήμαρχος Κος Μακρυγιάννης και ο Υποψήφιος με την Ένωση Κεντρώων Κος Ευαγγελίου.
Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. της ομάδας μας ευχαριστεί:
Τους μεγάλους χορηγούς μας, την οικογένεια ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΜΑΡΤΙΝΟΥ και την εταιρία ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ που είναι πάντα δίπλα μας.
Τους χορηγούς που προσέφεραν τα δώρα για την λαχειοφόρο κλήρωση και είναι οι: Anais, Παύλος Καπέτσης, Europe Supplies,  Queen, Diesel, Square, Extreme, Bombonela, Δολώματα Σταύρος, Ευαγγελία Καπέτση, Πάπυρος, ΕΚΟ, Νικήτας Κατάξενος, PEC, Royal, Allouette, Pizzeria Appetito, Sugar House, Φασούλας, Carwash, Μηνάς Χρυσοφάκης, Παναγιώτης Βλαντής, Κομμώσεις Βασίλης, Ανεμολόγιο.
Το ψητοπωλείο ΕΓΧΟΙΡΙΔΙΟ που προσέφερε τις προσκλήσεις, το απόκομμα των οποίων μπορεί να χρησιμοποιηθεί ώστε ο κάτοχός του να έχει 10% έκπτωση για ένα γεύμα στο ΕΓΧΟΙΡΙΔΙΟ.
Τα μέλη της ορχήστρας μας και ιδιαίτερα τον Κο Χρήστο Καπέτση που αφιλοκερδώς  προσέφεραν εξοπλισμό και υπηρεσίες για τη βοήθεια του Συλλόγου και συνέβαλαν τα μέγιστα για να διασκεδάσουν και να περάσουν καλά όλοι οι προσκεκλημένοι.
Τέλος, το restaurant OCEAN που  προσέφερε τις υπηρεσίες του και την ιδιαίτερα την Κα Σάντυ Κωνσταντινίδη που διαχρονικά είναι δίπλα στην ομάδα μας  και βοηθάει στην ενίσχυση του Συλλόγου.
Πάνω από όλα όμως ευχαριστούμε τους φίλους της ομάδας που για άλλη μια φορά ήταν κοντά μας και μας βοήθησε σε αυτή μας την εκδήλωση.




 
 






















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου