slider

PULL DOWN MENU

Drop Down MenusCSS Drop Down MenuPure CSS Dropdown Menu

22 Μαΐ 2019

Την 3η θέση για την άνοδο το Παιδικό μας



Τελείωσε τα παιχνίδια του για φέτος το παιδικό μας με ήττα από τον ανώτερο Α.Ο.Ν.Α. 90-84 (78-78 κ.α.) σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες στην παράταση. Τα παιδιά μας δεν τα παράτησαν όταν βρέθηκαν πίσω στο σκορ με -24, πάλεψαν κυριολεκτικά μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο το παιχνίδι βάζοντας στην 4η περίοδο 33 πόντους, με συνολικά 13 τρίποντα στον αγώνα.
Τα παιδιά μας αξίζουν ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για την μεγάλη ανατροπή που έκαναν, γιατί μας έκαναν περήφανους αφού κατέκτησαν την τρίτη επιλαχούσα θέση για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία, για το ΠΑΘΟΣ τους με το οποίο αντιμετώπισαν κάθε αντίπαλο, τη άψογη ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ τους απέναντι στη διοίκηση, στον κόσμο που τους ακολουθούσε σε όλο το πρωτάθλημα, στην προπονήτριά τους που ακούραστα τους καθοδήγησε αλλά πάνω από όλα μεταξύ τους που έδειξαν ότι είναι κάτι παραπάνω από μια καλή παρέα είναι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ. Αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια τους που από τα τέλη Αυγούστου έλιωναν.. στην προπόνηση, δεν παράτησαν κανένα παιχνίδι και που με την καθοδήγηση της προπονήτριάς τους Έφης Βαννού κατάφεραν όλα αυτά.
ΜΠΡΑΒΟ λοιπόν στους δύο αρχηγούς Δημήτρη Στεφανάτο και  Γιάννη Βασιλόπουλο και στους Γιάννη Δουμένη, Σταύρο Κολλώση , Παναγιώτη Γαβαλά, Άρη Καραμητρο, Πέτρο Πέτρου, Βασίλη Κάρκα, Σπύρο Ζαφείρη, Δαμιανό Ασημομύτη, Κώστα Τζίμα, Δημήτρη Χατζηγιάννη, Θοδωρή Βασιλάκη και Νίκο Θεοχαρίδη.
ΜΠΡΑΒΟ και στην coach Έφη Βαννού γι αυτό το δεμένο σύνολο που έφτιαξε και που είναι το μέλλον του συλλόγου μας για το οποίο καμαρώνουμε.









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου